De cirkel is rond

geplaatst in: Argentinië | 0

 

DSC01962We hebben de jungle verlaten en zitten nu in Buenos Aires, hier zijn we 2 weken geleden aan onze rondreis in Noord Argentinië begonnen.

Vannacht heeft het nog goed geonweerd, deze morgen was het nog steeds hard aan het regenen. Het was dus tijd om te vertrekken. Dan besef je dat je geluk hebt gehad met het weer, door die zonnige dagen, denk je dat het daar altijd goed weer is. Warm was het nog wel.

Onze vlucht naar Buenos Aires begon nogal hevig, het eerste half uur was er hevige turbulentie. De stewardessen bleven zelfs zitten. Als we opstegen konden we de watervallen nog eens zien, je kan ze niet missen,  de nevel van het neervallende water stijgt hoog boven de bomen uit.  Het is wel mooi om zien, het immense groene woud en daar zo’n waterval tussen. Maar dan begon het vliegtuig hevig te schudden, het ontspannen gevoel was even weg.

We zijn veilig en wel in Buenos Aires toegekomen. We hadden op voorhand een airport shuttle geregeld, de gast die ons stond op te wachten was honderd jaar oud denk ik. Gelukkig moest die ons enkel ontvangen en naar de wagen begeleiden, dit ging niet zo vlot. Op een gegeven moment begint leeftijd toch door te wegen, vrees ik.

Het is goede vrijdag en dat is een feestdag in Argentinië, het is dus rustig op straat. We zitten in de San Telmo wijk, dit is een sfeervolle volksbuurt. Er zijn hier leuke restaurants, waar we dan ook iets hebben gegeten.   ’s Avonds is het  wel niet zo veilig, je kan dan best een taxi nemen.  Vanavond blijven we  binnen, nog wat rusten voor de laatste 5 dagen Argentinië.

DSC01966

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.