Bye bye Hongarije

geplaatst in: Hongarije | 0

DSC04643

Het was waar vandaag hebben we de zon over het Baltonmeer gezien, dan zie je toch hoe mooi dit meer is. De vele zeilboten, overvliegende eenden, het is een lust voor het oog.  Vandaag is het wel onze laatste dag in Hongarije, om 20u45 vliegen we terug naar huis.

Eerst stond er nog een trip naar de luchthaven op het programma. Met de trein naar Boedapest, een tocht van anderhalf uur. Vermits we nog tijd genoeg hadden besloten we de trage optie naar de luchthaven te nemen, namelijk het openbare vervoer. We beginnen met de metro, door werken aan de metro moesten we een stuk met een vervangingsbus doen,  dus uit de metro naar de begane grond de pendelbus op, nog een leuke tocht door Boedapest en dan terug de metro in. Die tocht met de bus was wel leuk, we zagen nog wat plaatsen waar we nog niet waren geweest. Na onze metrotocht was er nog een laatste trip, met de bus naar het vliegveld. Daar zitten we nu en straks de vlieger op naar huis.

Hongarije kan ik iedereen aanbevelen, Boedapest is een wondermooie stad en aan het Balatonmeer is het perfect om enkele dagen te verpozen. Het overkomt me zelden maar ik voel dat ik nog terugkom. Ik wil Boedapest en het Baltonmeer in de winter zien, het schijnt dat het meer dan volledig is dichtgevroren.

Dit was mijn laatste blog vanuit Hongarije, op naar de volgende bestemming alleen weten we nog niet waarheen en wanneer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *