Boxen en dan inpakken

geplaatst in: Londen OS 2012, Sport Evenementen | 0

IMG_4807

Onze laatste volledige dag in Londen, onze laatste evenementen en ook de laatste blog.

Deze morgen eerst nog eens een Engels ontbijt in een pub, een andere dan gisteren. Er zijn er hier veel op Earls court. Daarna zijn we naar de mannen triatlon gegaan. Dit is een gratis evenement en vind plaats in Hyde park. Er was hier immens veel volk ik denk nog meer dan bij de vrouwen triatlon.  Toen waren we wel een uur voor het begon ter plaatse en hadden we ons op een vaste plaats bij het lopen gezet. Nu dachten we naar fietsonderdeel te gaan zien maar dat stond rijen dik . Als ze de eerste van de zeven  toeren hadden gedaan, zijn we op de reuze schermen gaan zien. Maar na een tijd waren we dat ook moe en zijn we naar het centrum van Londen getrokken.

IMG_4821

Ik wou nog een foto nemen van de Tower bridge, hier hingen de Olympische  ringen aan. En in tegenstelling tot wat ik in de krant las, hier is ook veel volk. Overal is er veel volk, op te toeristische plaatsen, in de theaters en musea. Ik denk dat zij die dat geschreven hebben in een ander Londen zijn geweest. Ze moeten maar eens over oxford street ( de bekende winkelstraat van Londen) proberen te wandelen.

IMG_4897

En dan was het avond tijd voor ons allerlaatste Londen 2012 evenement, boksen. We gingen naar de achtste finale zien van twee categorieën, tot 52 kg en tot 69kg. Het was wel eens leuk om te zien maar ik vind het niet zo’n boeiende sport. Het is in feite heel technisch,. Er kunnen punten gemaakt worden als je iemand raakt, of goed verdedigd. Maar je hebt tijdens een ronde totaal geen idee wie nu aan de winnende hand is. Je moet telkens wachten op de jury. Dit neemt tijdens de wedstrijd toch de spankracht weg, enkel het wachten voor het bekend maken van de winnaar is spannend. We hadden geluk er kwamen 2 Britten en een Ier in actie, dus ambiance verzekerd in de zaal. In tegenstelling tot bij andere sporten tijdens de spelen, zat in deze zaal voor 75% mannen.

IMG_4926

Dit is dan het einde van mijn blogs tijdens de spelen. Ik hoop dat je er plezier aan hebt beleefd. Vergeef mij de schrijf en stijl fouten. Sommige blogs heb ik niet herlezen voor ik ze had gepost. Wat niet zo mogen maar het moest soms snel gaan.

En kunnen we ons klaarmaken voor de winterspelen in Sochi en de zomerspelen in Rio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.