Volleybal en Tafeltennis

geplaatst in: Londen OS 2012, Sport Evenementen | 0

Eerst nog even over gisteren avond.

We zijn naar het vrouwenvolleybal gaan zien, er waren 2 wedstrijden  USA-Zuid Korea  en   Brazilië – Turkije

IMG_2764

 

Nooit gedacht dat volleybal zo plezant kan zijn, het was spannend en spectaculair. Zeker de wedstrijd tussen USA en Korea. Moest volleybal altijd zo zijn, zou ik er meer naar gaan zien. Maar we zien hier natuurlijk de wereldtop. Na de tweede set van Brazilië-Turkije zijn we vertrokken, het was al na middernacht en. Het was al een korte nacht en de volgende dag moesten we er weer vroeg uit.

IMG_2730

IMG_2737

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan nu dag 2, om 6 uur opgestaan,  bagage terug ingepakt. Vandaag krijgen we een nieuwe kamer.Dan om 6u30 vertrokken naar de Exell arena  hier gaat het tafeltennis door. De heenreis duurde 1u10 minuten, wat dus goed meeviel.

IMG_2846

IMG_2855

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben 12 wedstrijden gezien , 8  van de vrouwen en 4 van de mannen.  Tegen mijn verwachtingen in was tafeltennis leuk. De sets zijn veel korter dan zoals ik dit van vroeger kende, toen was een set tot 21 punten maar nu tot 11 en in totaal de beste van 7 sets. Dit zorgt voor dynamiek in het spel.

IMG_2904

Exell is een enorm groot gebouw, hier gaan verschillende sporten door. Als we daar terug vertrokken was daar enorm veel volk. Iedereen moet langs dezelfde richting naar buiten, dus moet het hele gebouw worden doorgewandeld. Je kan vergelijken, dat je al de paleizen op de Heizel moet doorlopen.  Met de metro terug naar ons hotel, dit heeft meer dan 2 uur geduurd. We hebben veel stilgestaan. Op de eerste lijn was er een defect op een stuk van de lijn en de tweede metro stond gewoon in file om de stations binnen te kunnen.  Gelukkig konden we altijd zitten.

Dan word het spannend, hebben we nu een andere kamer.

Ja hoor, ze hebben onze bagage naar onze nieuwe kamen gebracht. Op het tweede verdiep en we hebben een raam. En we hebben twee eenpersoonsbedden, Lennert zijn slaapzak kan in de valies.

Nu rusten we even op onze kamer en straks naar het Badminton. Het is wel beginnen te regenen, gelukkig zijn de evenementen vanavond binnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.